Figyelj Ránk!

Huh, nagy dolgokra készülünk!!!!


Mint tudjátok, nem szeretnék egy átlagos kávézót vagy egy olyat, amely mások ötleteire épít, ezért ismét kitaláltam valamit, ami megmutatja, hogy a Kedves Pöttyös Kézműves Kávézó valóban egyedi és egyedülálló.

Játszani fogunk!
Karácsonyig minden hétre lesz egy játékunk!!!
De milyen játék? Természetesen kézműves játék!!!!

Azt találtam ki nektek, hogy minden héten bemutatok Nektek egy-egy kézműves alkotónkat, akinek a termékeit megvásárolhatjátok a boltban. Olvashattok róla/róluk itt a blogon, megismerhetitek a munkáikat, céljaikat, történetüket és napi bejelentkezéssel megmutatjuk az üzletben található kínálatukat. De hogy még érdekesebb legyen megismerni valakit, aki a kezével és a szívével dolgozik, azon a héten, amikor bemutatkoznak, játékot hirdetünk és megnyerhetitek az általuk felajánlott termékeket, ajándékokat.

A célom ezzel a játékkal, hogy jobban megismerjétek azt, akinek megvásárolhatjátok a termékeit az üzletben. Nálunk nem tömegtermékeket, nem Kínában gyártott ajándékokat és nem tucat cuccokat vehettek. Nem egy gyár tömegtermelésében készült termékeit találjátok meg a polcokon, hanem:

- Magyar
- Kézműves
- Anyukák
- Szeretettel
- és kézzel
- Készült
- Ajándékait

Ezek az anyukák nem valakit másolva kezdtek neki a munkásságuknak, hanem a kíváncsiságuk és az alkotás szeretete hajtotta őket, amikor sok-sok gyakorlással, tanulással, kísérletezgetéssel találtak rá végül arra a technikára, amivel azonosulni tudtak és amibe beletudták tenni a lelkük egy darabját is. Sok-sok munkaóra és tanulással töltött idő van abban, amit végül átadnak számotokra. Céljuk,  hogy az, amit készítettek, új otthonra találjon és olyan vásárlókra, akik értékelik a minőséget és egyediséget.
Mindegyikünk a gyermekek nevelése, a háztartás vezetése, a munka és a hétköznapi problémák mellett alkotunk. Egy terápia is ez a munka, hisz az elmélyült alkotás felszabadít, feltölt és új energiákat ad, melyek aztán segítenek, hogy az álmainknak élhessünk és adhassunk. Aki már leült valaha elkészíteni valamit, biztosan érezte, hogy micsoda öröm az elkészült műben gyönyörködni és milyen jó érzés a tudat, hogy amit elképzeltünk, azt sikerült megvalósítani. Mi ezt szinte minden nap átélhetjük, ami egy csoda és hálásak vagyunk a sorsnak, hogy azt csinálhatjuk, amit szeretünk.
Rengeteg munkaóra és befektetett tőke van már a munkásságunkban, ezért is nagy öröm, hogy ha az általunk készült ajándékokba beleszeret valaki.

Sokszor kell találkoznunk olyan hozzászólásokkal, hogy "ezt én is megtudnám csinálni" vagy "mennyit engedsz a feléből", melyek olykor igen dühítőek tudnak lenni, több szempontból is.
Tudjuk, hogy amit készítünk, akár mások is megtudnák csinálni, de a nagy kérdés, hogy vajon meg is fogják-e illetve milyen áron? Mert mire minden alapanyagot összevásárolják az emberek és oda jutnak, hogy el is készüljön, gyakran rá döbbenek, hogy egyrészt a termékeink nem óriási haszonnal vannak a polcokon és hogy mennyi munka is van valójában egy-egy darabban. Volt, aki egyenesen azt mondta, hogy ha téged ez amúgy is boldoggá tesz, akkor miért nem adod ingyen, de úgy gondolom, hogy az ilyen "vásárlók" nem nézik sem a minőséget, sem az egyediséget.

Ezeket ezért írtam le, hogy megértsétek, mi kézművesek miért nem tudunk nagy, akár 70%-os kedvezményeket biztosítani, mint a nagy plázás butikok. Mi nem lerendelünk egy adag terméket, amit aztán nagy haszonnal kiteszünk, majd kiárulunk még mindig haszonnal.
Mi alapanyagot rendelünk, amiből aztán megtervezzük és két kezünkkel elkészítjük, gyakran akár több órán keresztül is, majd a polcokra helyezzük a termékeinket és várjuk, hogy beleszeressen valaki a világunkba.

Nektek most lehetőségetek lesz jobban megismerni az alkotókat, köztük majd például engem is és részt vehettek játékunkban, ahol megnyerhettek egy-egy szeretettel készült ajándékot.

Bemutatkozik majd:

- Bugacfilc
- Virágos Világom
- Tóth Tímea
- Gubanc ékszer
- AgnesSdesign


A játék hamarosan elindul, így figyeljétek az oldalt a facebookon és itt a blogot is:)

.............................................................................................................................................................

Ezenkívül pedig még készülünk egy-egy olyan ajándékcsomaggal is, aminek témáját és tematikáját úgy állítottuk össze, hogy Nektek már ne legyen gondotok a karácsonyi ajándékokkal.
Összefogtunk mi alkotók és hamarosan bemutatjuk azokat az ajándékcsomagokat, amelyek 100 % Handmade csomagok lesznek és amelyek tutijó ajcsik lesznek a fa alatt.

Figyeljetek ránk, szeressetek és kövessetek és erősítsetek meg minket abban, hogy ebben a világban is van még helye az egyediségnek, minőségnek és a szeretetnek.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Pöttyös Karácsony

Gubanc Gabi