Gubanc Gabi

Ismerd meg, aki az ajándékod készíti következő kézművese Gubanc ékszer, vagyis Lukács Gabriella.

Neked van már Gubanc ékszered? Szerintem most sokan bólogatnak, hisz az elmúlt években Gabi számtalan fülbevalót, nyakláncot, karkötőt készített már, de ha nem is rajongsz az ékszerekért, könyvjelződ vagy kulcstartód biztosan van már, amit ő készített.
Gabit már lassan 10 éve ismerem, még a gyermekeink bölcsis korától, amikor is elválaszthatatlan jó barátok voltak ők ketten és így lettünk mi is barátnők. Ő is és én is sok mindennel kísérleteztünk, mire rátaláltunk a számunkra megfelelő kézműves technikára. Ráadásul nagyjából egy időben indultunk és azóta is töretlenül alkotunk.
Gabi rengeteget dolgozik azért, hogy az általa készített termékek szépek és minőségiek legyenek. Nagyon oda figyel, hogy milyen alapanyagokat használ, hogy hogyan csomagol, fotóz, "kínál". Ti egy fülbevalót láttok a képen, de abban az egy képben is rengeteg munka és tanulás van. Hajnalban már képeket szerkeszt vagy marketing ötletek után kutat,  munka után a rendeléseket készíti, aztán csomagol, postáz, szerkeszt. Folyamatosan dolgozik azon, hogy a webshopjában is mindenki találjon kedvére való ajándékot, de bedolgozik az R.M. ékszernek is és természetesen a Kedves Pöttyösben választhatsz valami Gubancost.
Nekem megszámlálhatatlan fülbevaló készletem van már tőle, mondhatni két lábon járó reklám arc vagyok neki, de természetesen a repertoárjában található minden IS van nekem:) Gabi a kezdetektől részese a Pöttyösnek. Ott volt velünk bútort festeni, 3 éve megtalálhatóak nálunk az általa készült könyvjelzők, fülbevalók, nyakláncok, kulcstartók és ásványkarkötők és nekem is sokat segít, hogy kicsit ügyesebb vállalkozó lehessek:)
Gabi mindig megújul és folyamatosan azon dolgozik, hogy találjatok nála valami újat és érdekeset.
Nézzetek be a webshopjába és ajándékozzatok Gubanc ékszert karácsonyra:)

Facebook: https://www.facebook.com/gubancekszer

Webshop: http://www.gubancekszer.hu

És itt olvashatjátok Gabi bemutatkozását:)

............................................................................................................................................................



Gubanc ékszer

Lukács Gabriella vagyok, Mezőkövesden élünk férjemmel és két fiunkkal, főállásban a helyi gimnáziumban oktatok szakmai tantárgyakat.  Emellett Gubanc alkotónév alatt készítek elsősorban ékszereket és könyvjelzőket - színekkel a szürkeség ellen. Az ékszerkészítést több mint 5 évvel ezelőtt kezdtem, sokféle technikát és anyagot kipróbálva alakítottam ki a mai kínálatot. Kedvenc alapanyagaim a színes textilek és bőrök/textilbőrök, valamint a szivárvány minden színében pompázó ásványgyöngyök. Az alkotásaim legfőbb jellemzője az egyediségük, ezek a darabok biztosan nem jönnek szembe veled az utcán. Vásárlóim legnagyobb kedvencei az egyedivé tehető üveglencsés ajándékok. Az üveglencse alá bármilyen minta vagy szöveg helyezhető, akár fotó vagy gyerekrajz is, ily módon személyessé tehető az ékszer vagy könyvjelző, egyéb ajándék. Az üveglencsés medál kérhető ékszerként, készülhet vele nyaklánc, fülbevaló, de könyvjelző vagy kulcstartó is díszíthető vele, ami így különleges ajándék lehet bármilyen alkalomra.
Munkáim az alábbi helyeken tekinthetők/rendelhetők meg:

















És íme a nyeremény:






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Figyelj Ránk!

Pöttyös Karácsony