Pöttyös Karácsony

PÖTTYÖS KARÁCSONY


Az idén szeretnénk a lépcső galériánkat gyermekek által készített festményekkel feldísziteni, ezért rajz pályázatot hirdetünk 8-10 év közötti kisiskolásoknak!!!

A téma: Karácsony

Alkalmazott technika: festés, 3 D technika, pöttyökkel, színesen, sok-sok szeretettel, még több kreativitással

Méret: A/4-es méretben, papírra

Életkor: 8-12 éves korosztály

Beérkezési határidő: 2018. 12. 16.

Díjátadó és eredményhirdetés: 2018. 12. 20.

Leadás helyszíne: Kedves Pöttyös Kézműves Kávézó, Mezőkövesd (Bevásárló
udvar 2/e)

Nyeremények: 30 gyermeket fogunk biztosan megajándékozni, akik különböző kézműves kedvességeket, édességet és finomságokat kapnak tőlünk és műveiket kiállítjuk a Kedves Pöttyösben, mely az egész téli időszakban megtekinthető lesz:)

Reméljük, hogy örömmel fogadjátok a felhívásunkat és egy kedves, pöttyös és színvonalas kiállítást tudunk megvalósítani a beérkezett munkákból:)
Alkotásra fel, szeretettel várjuk a pályamunkákat!

És most jöjjön még egy kis plusz!
Az Művészeti Iskola Képzős diákjait felkértem karácsonyi képeslapok készítésére, melyeket az üzletben fogunk árusítani. Az eladott képeslapok teljes összege az iskola támogatását szolgálja, de lehetőség lesz egyedi támogatásokat is adományozni. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ez az iskola, aminek a működése oly természetes számunkra és ahol annyi gyermek kap életre szóló tudást és kreativitást, itt is szükséges a támogatás, hogy tudjanak fejlődni. Gyertek majd, fogyjon el az összes:)


❤️⛄️🌲🎄🎁És 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Figyelj Ránk!

Gubanc Gabi