legyen trendi az olvasójegy

Művelődésszervezőként végeztem Egerben, így számomra fontos a kultúra támogatása és a mai napig lételemem a szervezés! Amikor szembe jött velem a Facebookon a Mezőkövesdi Városi Könyvtár ötlete, hogy a gyermekkönyvtárban jutalmazzák a „Hónap olvasóját”, azonnal késztetést érezzek, hogy csatlakozzak ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez!

Kitaláltam, hogy a „Hónap olvasója” nálunk is jutalomban részesül, ezért minden kisgyermek, aki elnyeri ezt a címet, vendégünk egy forró csokira/habos kakaóra/teára/limonádéra/üdítőre  és egy sütire! tegnap már járt is nálunk Bogi, aki nagyon örült a jutalmának és az anyukájától megtudtam, hogy csak pár hete „szippantotta be” őket a könyvtár és a könyvek varázslatos világa, így ők maguk is meglepődtek, hogy máris elnyerték ezt a megtisztelő címet! Remélem a többiek is örömmel jönnek majd és azt is, hogy ezzel is motiválhatjuk a gyerekeket, hogy könyvtárba járjanak!

Tovább fűzve a gondolataimat döntöttem úgy, hogy januárban trendi lesz nálunk az olvasójegy, ugyanis 10% kedvezményt jelent majd a fogyasztásod végösszegéből!!!!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Figyelj Ránk!

Pöttyös Karácsony

Gubanc Gabi